Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’arranjament del clavegueram del carrer Tarragona. Es tracta de la darrera fase d’aquesta actuació, inclosa dins el Pla Director de la Xarxa de Pluvials, i que preveu posar remei als problemes d’inundabilitat de la ciutat. “És una actuació cabdal“, assenyala l’alcalde, Adam Tomàs, tot destacant que hi ha obres entre el carrer Tarragona, en el tram comprès enter els carrers Primer de Maig i Grau.

Aquestes obres també s’aprofitaran per un tram del clavegueram, per soterrar l’enllumenat públic en els encreuaments i per adaptar de nivell els paviments. “Així s’evitaran també els bassals d’aigua que es produien quan plovia“, afegeix.

Les obres han obligat a tallar la circulació del carrer Tarragona entre el Primer de Maig i el Grau i també ha quedat afectat l’accés al carre Palau i Quer des de l’avinguda Alcalde Palau.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.