Després de la posada en marxa de la botiga online per a la venda de la seva tonyina vermella a particulars en tot el territori nacional, Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç de tonyina vermella de l’Atlàntic i el Mediterrani, fa un pas més i ha convidat a xefs de l’alta restauració a revelar algunes de les seves receptes perquè es puguin fer a casa.

Els primers a oferir els seus secrets i el seu segell particular sobre la manera de preparar i cuinar a casa la tonyina vermella Balfegó han estat Oscar Molina, del restaurant La Gaia a Eivissa; Marc Miro, del restaurant La Llotja (L’Ametlla de Mar); Toño Rodríguez, de l’empresa Pirinenc & L’Era de les Nogueres (Osca), i Oscar Salazar, xef del restaurant AC Vaquèira Ski Resort (Lleida).

Com a fitxatge més recent figura Aleix Puig, últim guanyador de MasterChef, que es manté fidel al seu objectiu, ara amb tonyina vermella Balfegó, de “fer receptes impactants, però assequibles i ben explicades” perquè qualsevol pugui seguir-les i cuinar els seus plats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.