Després de la posada en marxa de la botiga online per a la venda de la seva tonyina vermella a particulars en tot el territori nacional, Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç de tonyina vermella de l’Atlàntic i el Mediterrani, fa un pas més i ha convidat a xefs de l’alta restauració a revelar algunes de les seves receptes perquè es puguin fer a casa.
Els primers a oferir els seus secrets i el seu segell particular sobre la manera de preparar i cuinar a casa la tonyina vermella Balfegó han estat Oscar Molina, del restaurant La Gaia a Eivissa; Marc Miro, del restaurant La Llotja (L’Ametlla de Mar); Toño Rodríguez, de l’empresa Pirinenc & L’Era de les Nogueres (Osca), i Oscar Salazar, xef del restaurant AC Vaquèira Ski Resort (Lleida).
Com a fitxatge més recent figura Aleix Puig, últim guanyador de MasterChef, que es manté fidel al seu objectiu, ara amb tonyina vermella Balfegó, de “fer receptes impactants, però assequibles i ben explicades” perquè qualsevol pugui seguir-les i cuinar els seus plats.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.
Accepta la política de privacitat abans de comentar
El sistema de comentaris d'aquest web funciona amb Facebook. Aquest sistema recull la teva adreça IP, l'agent d'usuari del teu navegador, guarda i llegeix cookies al teu navegador, afegeix dades de seguiment addicionals, i monitoritza la teva interacció amb la interfície per comentar, incloent relacionar el teu compte de Facebook amb qualsevol acció que facis dins de la interfície (per exemple: "fer m'agrada" al comentari d'algú altre, contestar a un altre comentari) mentre tinguis la sessió iniciada a Facebook. Per a més informació sobre com s'emprarà aquesta informació, si us plau, consulta la política de privacitat de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update.
Acceptar Rebutjar