A partir d’avui, l’ajuntament de Sant Jaume d’Enveja farà arribar personalment a cada casa una mascareta de protecció (rentada, desinfectada amb ozó i secada a 60°) per a cada conciutadà o conciutadana, grans i menuts/des, per tal d’evitar el contagi i la propagació de la #COVID19.

L’alcalde de la població del Montsià, Joan Castor Gonell, ha volgut donar “Les gràcies a totes aquelles persones voluntàries que han col·laborat per a que aquesta iniciativa sigui possible: transportistes, cosidores, repartidors/es. Moltes gràcies a tothom!“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.