Segons informa la Demarcació de Carreteres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, amb motiu de la finalització de la concessió administrativa de l’Autopista de Peatge AP-7, tram Tarragona-Alacant, es porten a terme els treballs per eliminar tots els elements dels peatges i per això el dilluns 4 de maig de 2020, la sortida 40 Tortosa-l’Aldea, a l’AP-7 Pk 319,200 quedarà tallada de les 8 del matí a les 20 hores en tots els moviments a i des de les carreteres AP-7, C-42, N-235 y N-340. El motiu és que es demolirà la marquesina dels antics  peatges.

D’altra banda, l’accés a la carretera AP-7 Pk 265+300  “Sortida 37 a Cambrils”, el dimecres  6 de maig de 2020, de les 8 a  les 20 hores també quedarà  tallada i no es podrà fer els moviment a i des de les carreteres afectades AP-7, T-312 i A-7, igualment per la demolició de la marquesina dels antics peatges.

Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.