Enric Roig, 1r Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, ha manifestat la seva satisfacció pel fet de que s’hagi aprovat l’esmena als pressupostos de la Generalitat per 2020, presentada pel grup parlamentari del PSC-Units, per la que s’inclouran 100.000 € destinats a estudis previs per al Nou Hospital de Tortosa.

Roig ha exposat que “es tracta d’una molt bona notícia per a la sanitat pública a les Terres de l’Ebre” i ha recordat que el PSC sempre ha estat capdavanter en la lluita a favor de la construcció del nou hospital a Tortosa. “És una reivindicació històrica que fa més de 12 anys que estem reclamant i esperem que aquest sigui el primer pas per a la definitiva i propera construcció d’aquest equipament tan necessari al nostre territori”.

D’altra banda, també han celebrat l’aprovació d’una altra esmena presentada pel grup del PSC-Units als pressupostos, per la que destinarà una partida de 6 milions d’euros per aplicar mesures de protecció i conservació per al Delta de l’Ebre, que recordem que va resultar greument afectat pel temporal Glòria. “Celebrem que les dues esmenes hagin estat aprovades ja que es tracta de grans notícies per al futur de les Terres de l’Ebre” ha reblat Roig.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.