El músic ampostí Joaquim Roda, integrant dels Junior’s, ha mort aquesta diada de Sant Jordi a l’edat de 87 anys a la capital del Montsià. Vinculat durant molts anys al món de la premsa i ràdio local, també va ser empresari musical i editor de publicacions com L’esportiu o Amposta Viva. La seva intensa trajectòria musical i periodística va ser reconeguda l’any 2011 amb l’obtenció del Premi Ebre Líders en la categoria Maior lliurat pel setmanari Més Ebre i l’Onada.

La pandèmia del coronavirus i el confinament no ha estat cap impediment perquè els músics ampostins –Roda era membre de la Unió Filhamònica– li retessen un merescut homenatge des dels balcons interpretant Perla preciosa, l’èxit més sonat dels Junior’s de principis dels anys 60.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.