Un Sant Jordi atípic i que finalment se celebrarà el proper 23 de juliol. Els floristes perdran una de les grans injeccions econòmiques de la temporada i no creuen que a l’estiu es pugue recuperar.

El sector està dividit respecte a la venda de roses. El que no ho fan apunten que els gastos de repartiment no surten a compte i el preu pel client es dispara. Un d’aquests casos que no ha venut roses en aquesta diada és el Boix Verd de Roquetes. El seu propietari apunta que no es poden assumir els costos del repartiment, més encara quan han suspès l’activitat.

També s’ha volgut protegir el gremi, ja que mitjançant un Reial Decret, enguany només es permet la venda de roses a les floristeries i no a altres establiments com supermercats. Evitant així la competència deslleial.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez