Després que ahir la tarda es produís la primera alta d’una persona afectada per la Covid-19 de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, aquest matí s’ha registrat la segona d’un pacient afectat per Coronavirus i es continuen reduïnt els casos positius del centre sanitari de l’Ajuntament de Tortosa.

De la mateixa manera, les proves diagnòstiques de seguiment als casos positius que han estat aïllats durant les últimes setmanes a la casa mare de la Consolació donen ara resultat negatiu, per la qual cosa ja podrien haver superat la malaltia. Setmanes enrera s’havien detectat 7 positius, que la setmana passada ja havien baixat a 4. Ara, les analítiques indiquen que ja no donen positiu. No obstant això, l’alcadessa de Tortosa va assenyalar que s’està pendent de les proves a la resta de membres de la congregació per descartar que hi puga haver algun altre cas a la residència.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.