Agents del Destacament de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil (DEPRONA) del parc natural del delta de l’Ebre van denunciar dissabte dos veïns de la Ràpita que duien prop de cinc tones de musclo sense documentació en dos vehicles isotèrmics. Segons informa el cos, els vehicles circulaven per la carretera que enllaça els nuclis de la Ràpita i el Poblenou del Delta amb excés de pes. La Guàrdia Civil els va aturar i, en inspeccionar-los, va descobrir que transportaven una gran quantitat de bivalves sense cap tipus de documentació que n’acredités la procedència ni la idoneïtat per al consum humà. Per aquest motiu, els agents van acompanyar el transport fins a la depuradora de marisc per tal de regularitzar-ne el comerç.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.