Dos pagesos d’Aldover han rescatat aquest dimecres un cabirol que havia caigut al canal de la dreta de l’Ebre, segons que ha informat l’Ajuntament d’aquesta població del Baix Ebre a través del seu compte de Facebook. Els dos pagesos han trucat al 112 i posteriorment agents rurals se n’han fet carrec, de l’animal. És curiòs comprovar com en poques setmanes de confinament dels humans, els animals han anat guanyat territori. La setmana passada també es va veure un altre cabirol creuant l’Ebre a Flix i les xarxes socials s’han omplert d’altres imatges insòlites com és el cas de’unes cabres salvatges menjant herba en un parc urbà de Gal·les o d’uns senglars recorrent carrers de Barcelona, aprofitant l’absència humana

Rescat d'un cabriol al canal esquerre

🟢 Ahir dimecres, dos veïns del poble que es trobaven als seus horts respectivament, van rescatar a un cabirolet que havia caigut al canal de la dreta de l'Ebre possiblement per beure aigua.Posteriorment es va trucar al 112 i els agents rurals se'n van fer càrrec de l'animalet.Gràcies a tots dos!! 👏👏👏❤️🌳🦌🐦Com podem veure, des de que que hi ha menys presència humana pels carrers i els voltants del poble, la natura ens ve a casa. Això ens demostra que les doverenques i doverencs fan un confinament exemplar.#QuedatACasa. #JoActuo

Posted by Ajuntament d'Aldover on Thursday, April 16, 2020

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.