Canal Terres de l’Ebre, conjuntament amb la resta de televisions de Catalunya, i laxarxa.cat emetran aquest dissabte, 18 d’abril, a les 18 hores el concert en directe de Joan Rovira que va servir per enregistrar el seu segon disc ‘Encara tenim temps’. Rovira va presentar el 2017 aquest disc que és un recull de cançons que parlen de les Terres de l’Ebre i de la seva gent. El disc, de 12 cançons, evoca els paisatges i la gent de les Terres de l’Ebre.

El músic i cantant de Camarles va gravar el seu segon disc en directe per tal de plasmar la força del so. És un disc més madur i que sona amb més intensitat pel fet de gravar-ho amb més músics.

Després de la seva època de músic al carrer, el disc ‘Peix sense espina’ el va portar a ser l’artista revelació dels Premis Enderrock el 2016. Era el seu primer disc i l’àlbum el va consagrar com un dels cantautors amb més projecció de les Terres de l’Ebre. Després d’‘Encara tenim temps’, Joan Rovira va presentar l’any passat el seu darrer disc: ‘Dies millors’.

La retransmissió del concert és una producció de Canal Terres de l’Ebre i compta amb la col·laboració de la Xarxa Audiovisual Local. Es pot veure a les televisions locals dissabte, a les 18h, i per ‘streaming’ a laxarxa.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.