Amb motiu de la celebració de 170 aniversari de la segregació de Roquetes del municipi de Tortosa, l’Ajuntament roquetenc ha estrenat aquest 14 d’abril ‘Roquetes, lo balcó de les Terres de l’Ebre’, un vídeo de promoció turística elaborat per Paco Tafalla. Arran de la crisi sanitària tots els actes que tal dia com avui celebra aquest municipi del Baix Ebre per conmemorar el dia de la seva independència han quedat enguany suspesos. Per al seva part, l’alcalde Paco Gas (ERC) ha adreçat un missatge institucional a la ciutadania per recordar aquesta efemèride.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.