L’Ajuntament de Campredó amb l’alcalde Sr. Damià Grau, va signar el 18 de febrer un conveni de cessió d’ús d’una finca, propietat del Sr. Llorenç Giménez Pino per tal de recuperar una olivera monumental situada en un dels bancals. L’esmentada olivera es troba al marge esquerre del barranc de Rocacorba. La intenció és recuperar aquest indret mitjançant els i les membres de l’Associació Cultural Soldevila i diferents voluntaris amb la finalitat de dignificar el nostre Patrimoni rural i natural i també promocionar la marca “la nova cultura de l’oli”. A la vegada des de l’ajuntament es pretén fer-la servir com àrea de descans, ja que al seu redós passa un sender per anar en bicicleta o a caminar.

Tanmateix, cal dir que les properes Jornades del Patrimoni porten com a títol “L’Olivera és Patrimoni”. El passat 8 de març l’Associació Cultural Soldevila i voluntaris van dur a terme la primera intervenció per recuperar l’olivera monumental del Pla de Pino. La jornada va consistir en desbrossar l’olivera tota coberta, neteja dels seus voltants i acondicionament de l’entorn.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.