Davant la prorroga de l’estat d’alarma fins el 26 d’abril i la incertesa de com es tornarà a la normalitat, el comitè d’emergències municipal de l’Ajuntament d’Amposta ha decidit suspendre la propera edició de la Festa del Mercat a la Plaça, prevista del 15 al 17 de maig de 2020. Segons ha explicat l’alcalde, Adam Tomàs, “encara que a partir del dia 26 d’abril fos permès sortir al carrer amb normalitat, cosa que no serà, la Festa del Mercat no és pot preparar en 20 dies i per tant, havíem de prendre una decisió”.

La Festa del Mercat comporta un treball previ per part de l’organització però també per part de totes les entitats i empreres que hi col·laboren que han de assajar els espectacles i preparar material durant aquestes darreres setmanes, des que va declarar-se l’estat d’alarma, tot això s’ha hagut de paralitzar.  És per aquesta raó que l’ajuntament ha decidit suspendre l’edició d’enguany. “Encara que ja haguem tornat a la normalitat, no hauríem pogut fer una edició de qualitat com es mereix la ciutat”, ha indicat l’alcalde.

“La nostra voluntat, un cop passi la situació, és realitzar activitats que dinamitzin la ciutat, en especial, l’empresariat local, però som conscients que això no passarà al maig”, ha explicat Adam Tomàs. “Ara hem d’estar centrats en gestionar la situació actual i preparar polítiques perquè el retorn a la normalitat sigui al més ràpid possible”, ha afegit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.