Per tal d’evitar la propagació i contagi de la Covid-19 i l’arribada de persones de segona residència, s’intensificaran els controls d’accés al municipi de Sant Jaume d’Enveja durant tot el cap de setmana.

Estarà totalment prohibit accedir per les següents vies: Avinguda Balada, Carrer Cid, Carrer Sant Jordi, Cruïlla TV-3404 (Els Muntells), Pont del Riet (entrada urb. Eucaliptus) (Els Muntells)

Només estaran obertes les següents entrades i sortides controlades per la Policia Local i Protecció Civil: Avinguda de l’Ebre, el passeig de la Segregació, Pont del canal, Pont de la Parallassa, Pont del Barceloní, Avinguda Amposta (Els Muntells) i el Carrer Sant Llorenç (Els Muntells).

Els desplaçaments hauran de ser justificats sinó podran ser sancionats. No podrà accedir-hi cap persona de segona residència, i a més, serà sancionada amb una multa de 100€ a 600€. Des de l’ajuntament agraeixen la col·laboració i comprensió per la situació que estem vivint aquets dies.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.