El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat aquest dimecres sis nous casos de coronavirus registrats a les Terres de l’Ebre. Aquesta xifra eleva fins a 103 el nombre de persones infectades pel virus, de les quals n’hi ha 33 d’hospitalitzades (8 ingressades a la Unitat de Cures Intensives). A l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta hi ha hagut una alta hospitalària. En aquesta jornada no s’ha registrat cap defunció. Recordem que el número total de morts és de cinc.

 

 

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.