El músic camarlenc Joan Rovira ofereix diàriament un concert temàtic, de 30 minuts de duració, a través del seu compte d’Instagram @joanroviramusic. Es tracta d’una iniciativa que pretén entretenir la ciutadania i a la vegada conscienciar-la de la importància de mantenir-se a casa per evitar la propagació de la pandèmia del conronavirus.

Des d’aquest dilluns i diàriament, Joan Rovira, ofereix un concert des de casa seva. Aquest dimarts les cançons que interpretarà tenen relació amb els dibuixos animats. Podeu veure tota la relació de concerts en el gràfic que publiquem a sota d’aquest vídeo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.