PortAventura World ajorna l’obertura del complex turístic prevista per al 27 de març arran de les mesures excepcionals ordenades per les autoritats per tal de contenir el coronavirus. “L’obertura es produirà quan les autoritats sanitàries ho permetin”, ha assegurat la companyia en un comunicat. El resort de Vila-seca i Salou, la principal locomotora turística de la Costa Daurada amb cinc milions de visitants anuals, preveia iniciar a final de mes la temporada del 25è aniversari. Arran del covid-19, la companyia ha informat que “aplicarà totes les instruccions i recomanacions que resultin d’aquestes mesures, prenent les màximes precaucions, en coordinació amb les autoritats sanitàries”.

PortAventura World assegura també que la seva prioritat és preservar la salut i la seguretat dels clients, treballadors i col·laboradors. A mitjan setmana l’empresa ja havia informat que el complex estava “preparat amb les mesures preventives addicionals si les circumstàncies ho requerissin”.

Autor: