L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’institut Dertosa de Tortosa ha volgut tornar a dur a terme la ja consolidada donació de llet al Banc dels Aliments. Un cop acabats de repartir els aliments recollits durant el Gran Recapte, l’AFA ha fet entrega de 275 litres de llet al Banc dels Aliments, que es repartiran al llarg de la propera setmana i que suposen un impuls a les famílies necessitades del territori.

La presidenta de l’AFA, Mercè Sans, ha explicat que “des de l’AFA creiem que hem d’educar als nostres fills també en la solidaritat, ensenyant-los que s’ha d’ajudar aquells que més ho necessiten”. “Per això, un any més, hem volgut fer un donatiu de llet al Banc dels Aliments per tal que ho faci arribar a les famílies que més ho necessiten del nostre territori”, ha manifestat la presidenta.

Per la seva part, el portaveu del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, s’ha mostrat molt agraït per aquesta donació: “ja fa uns anys que, des de l’Institut Dertosa, tota la comunitat educativa col·labora amb el Banc dels Aliments”. “Ho fan, no només aportant aliments, sinó també participant activament en el Gran Recapte”, ha destacat Ologaray, afegint que “el Banc dels Aliments repartim aliments tot l’any i donacions com aquesta són imprescindibles, ja que es tracta d’un producte que no podem obtenir a través de les campanyes de minves de reaprofitament alimentari”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.