El consell d’alcaldes del Montsià ha acordat demanar una via d’accés a l’autopista AP-7, ja que és l’única comarca per on passa que no en té.

El president del Consell Comarcal del Montsià i alcalde d’Alcanar, Joan Roig, considera que la manca d’un accés a una infraestructura tan important com és l’AP7, suposa un greuge enorme per al territori. No obstant això, destaca que és una reivindicació de tots els alcaldes i alcaldesses del Montsià, independentment de les sigles de partit, fet que titlla de molt satisfactori.

Els alcaldes consideren que la manca d’accés a l’AP-7 deixa a la comarca aïllada, cosa que suposa una pèrdua d’oportunitats per molts sectors. Per tant veuen l’obertura d’un accés a l’autopista, com una obra capaç de dinamitzar el teixit socioeconòmic de la comarca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.