El partit solidari per recollir fons per als damnificats pel temporal Glòria al delta de l’Ebre, que havia d’enfrontar el primer equip del Barça i el CD la Cava, no es disputarà finalment a Deltebre ni tampoc contra l’equip cavero. Segons publica Tarragonadigital, aquest partit de futbol es disputarà a Tarragona el 26 de març i enfrontarà el Barça i el Nàstic. El partit solidari a més de recollir fons pels damnificats del delta de l’Ebre també ho farà per als afectats de la riuada de Montblanc.

El CD la Cava ha anunciat que en breu farà públic un comunicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.