Els bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi vora les 7 de la tarda. El foc ha cremat el garatge d’una vivenda del carrer Aparici Guijarro d’Amposta.

La propietària ha sigut traslladada en estat lleu a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. L’avís s’ha rebut a les sis menys vint de la tarda i s’hi han desplaçat fins al lloc dels fets quatre dotacions dels bombers de la Generalitat, dos dotacions de Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques.

Les causes del foc apunten a una sobrecàrrega elèctrica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.