La membre de l’executiva del Partit Demòcrata a les Terres de l’Ebre i coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Carme Valls,  ha fet balanç aquest divendres de tota la feina duta a terme en matèria d’igualtat. Valls ha posat de manifest la tasca feta en l’àmbit de l’acompanyament a entitats feministes, xerrades de conscienciació, visualització de les polítiques de dones, impuls dels serveis d’atenció i suport a les dones.

No obstant això, Valls ha remarcat que “encara hi ha molta desigualtat a combatre”. La diferència salarial de les dones respecte als homes és del 23% i les dones agafen un 91% de les excedències laborals. A més, les dones només ocupen un 35% dels alts càrrecs i cada any 20.300 dones són assetjades a la feina.

“Per tot això i més, des del Patit Demòcrata tenim molt clar que seguirem treballant amb constància i determinació per avançar en una societat on les dones i els homes siguem iguals”, ha apuntat Valls, afegint que “ho farem impulsant plans d’igualtat, protocols d’assetjament sexual i promovent mesures de conciliació familiar i laboral. També visualitzar les dones en tots els àmbits i sectors i vetllar per erradicar la violència masclista i qualsevol tipus d’agressió”. En aquesta línia, la coordinadora de l’ICD ha manifestat que “el Partit Demòcrata donem exemple, l’executiva de Vegueria és totalment paritària i la presidència l’ostenta una dona”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.