L’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, i mossèn Joan Bajo han signat aquest dimecres l’escriptura de compravenda per la qual la institució municipal adquereix al Bisbat de Tortosa l’edifici de l’antic convent de les monges terciàries.

Aquest edifici, ubicat al nucli urbà de Benifallet i fins ara propietat del Bisbat de Tortosa, acull actualment les seus de diferents entitats, el casal, l’oficina de correus i el consultori mèdic. Fins fa un parell d’anys també va ser la seu de la Bilbioteca. Aquest casalici del segle XVIII, que té una superfície de 1.400 metres quadrats, havia estat cedit a l’Ajuntament per un període de 29 anys i un cop extingit l’acord no es va prorrogar. L’Ajuntament va iniciar noves negociacions amb el bisbat, però paral·lelament la institució religiosa va posar a la venda el convent a través d’un portal immobiliari amb un preu de 425.000 euros. Aquest fet va accelerar les negociacions, ja que des de l’Ajuntament no es volia que aquest edifici històric passés a mans privades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.