La primera lluna plena després de l’equinocci de primavera marca el carnaval, tot i que cada municipi ja escull la seua data per no coincidir amb els pobles veïns. Així i tot, este cap de setmana passat ha sigut el plat fort del carnestoltes i els carrers de les terres de l’Ebre s’han omplert de màscares i disfresses, on petits i grans s’han divertit de valent.

Tot i que municipis com Deltebre ja han celebrat el Carnaval, altres pobles ebrencs l’han viscut este cap de setmana, com ara Tortosa, que festeja el carnaval al barri de Ferreries-Sant Vicent, Amposta amb un carnestoltes que recorre l’avinguda la Ràpita o l’Aldea, que ha canviat l’escenari del seu carnaval, o Sant Jaume d’Enveja i Roquetes.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.