El conseller d’Interior, Miquel Buch, presentarà aquest dijous al migdia, al Port de l’Ametlla de Mar, la nova Policia Marítima dels Mossos d’Esquadra un cop s’inicia el desplegament del cos en aigües marítimes.

L’acte també comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, el director general de la Policia, Pere Ferrer, el gerent dels Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, el director dels serveis territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Joan Juan, i el cap de la Comissaria general de Mobilitat, comissari Joan Carles Molinero, entre d’altres autoritats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.