La remadora del Club Nàutic Amposta Aina Cid està concentrada a Galícia amb l’equip Absolut de la selecció espanyola preparant els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Cid es va classificar pels jocs, juntament amb la seva companya d’embarcació, la càntabra Virginia Díaz, l’agost de l’any passat a la Final A dels Mundials de rem que es van celebrar a la població austriaca de Linz-Ottensheim. Les components del bot del 2 sense timoner són les vigents campiones d’Europa i una de els sis millors parelles del món.

Per una altra banda, els membres del Club Nàutic Amposta, Àlex Paga i Paula Arques també estan concentrats, en aquest cas, a Sevilla amb l’equip Sub-23 per forma les embarcacions per participar en les pròximes regates internacionals.

L’entrenador del club ampostí David Morales i les remeres Victòria Cid i Núria Puig estan concentrats a Amposta juntament amb Anna Boada, Ondiz Lekubarri, Iria Jarama, Izaskun Echaniz i Aitzopea González per intentar classifar-se en la categoria de 4 sense timoner de cara a la repesca olímpica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.