El director esportiu del CD la Cava, Juanjo Prats, s’ha pronunciat en contra d’acceptar l’oferiment del Nàstic de Tarragona per disputar el partit amistós que ha d’enfrontar el club deltebrenc amb el FC Barcelona.

“No sóc la persona que ha de decidir, però tinc molt clar que com que es tracta d’una iniciativa del CD la Cava el partit s’ha de jugar a les instal·lacions de Deltebre, on es poden habilitar grades supletòries per donar-hi més cabuda”, ha remarcat Prats a l’ebredigital.cat.

El club blaugrana va acceptar fa dues setmanes disputar un partit amistós benèfic al camp del CD La Cava amb l’objectiu de recaptar fons per contribuir a la reparació dels danys provocats pel temporal Glòria al delta de l’Ebre. En els últims dies, tant el Nàstic com el Reus han ofert al club deltebrenc les seves instal·lacions amb l’objectiu de facilitar una major cabuda de públic. La junta directiva de la Cava s’ha de reunir en breu per decidir si accepta algun d’aquests oferiments.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.