Final frenètic en el derbi territorial que no es va resoldre fins a la darrera jugada del partit on els tortosins li donaven la volta fruit d’un 2+1 que li permetia establir el resultat definitiu de 61 a 60. Se li va complicar el partit als de Clàudio César Prieto després d’un primer quart que va acabar amb 20 a 13 a favor. Durant el segon parcial s’ajustaven les coses i deixaven el duel incert amb dos punts d’avantatge al descans per als locals amb un marcador de 31 a 29. El tercer període va ser un quart pel oblidar. La reacció senienca va fer que el partit es fiqués coll amunt per als de la capital del Baix Ebre, que acabaven els deu minuts amb quatre punts de marge després del 15 a 21 amb que finalitava el quart. El líder veia perillar la seva condició. El darrer temps tot es va ajustar fins a falta de set segons del final quan una cistella i falta personal, significava empatar el partit i fruit del tir lliure posterior acabava donant-li la victòria i la remuntada agònica al Cantaires Tortosa.

Saltava la sorpresa momentània a Móra d’Ebre, quan al primer quart de partit el resultat era favorable als morencs davant el segon classificat el CB Àguiles que caia per 24 a 21. Al segon període però els tarragonins situaven terra de per mig imposant-se per onze punts de diferiència amb el 16 a 27 que els donava un avantatge definitiu per acabar-se imposant a domicili amb el 80 a 93 final. L’Ametlla de Mar cedia davant el Constantí Black per 44 a 72.

Al grup segon, tot continúa igual amb el Bàsquet Rapitenc líder en solitari després de resoldre amb victòria a domicili un partit a priori complicat a la pista del quart classificat, el CB Calafell on s’imposaven per vint-i-dos punts de diferiència amb el 51 a 73 final. Tot i això els locals van vendre cara la derrota i tancaven el primer quart amb avantatge amb el 19 a 14. El segon període va correspondre a una tímida reacció que li permetia als rapitencs aixecar el partit amb un ajustat 33 a 34 en marxar al descans. Després de l’equador de la confrontació l’encert en els tirs i una fèrrea defensa trencava el partit amb un parcial de 6 a 19 que els encaminava a sumar la catorzena victòria en quinze partits. De la resta del grup, destaca la victòria del Pitbox Amposta a domicili a la pista del Sant Pere i Sant Pau per 62 a 66, mentre nova derrota de l’Alcanar que tanca el grup després de no conèixer encara la victòria després de catorze jornades, caent per 77 a 45 a la pista de l’Arboç.

En la propera jornada nou derbi territorial de rivalitat entre l’Ametlla de Mar i el Cantaires Tortosa a les 16:30 hores de dissabte. La Sénia Stockplus rep a casa al Coma-ruga dissabte a partir de les 19 hores de la tarda, mentre completarà la jornada diumenge el desplaçament a la pista del Sant Pere i Sant Pau del Bàsquet Móra d’Ebre a partir d’un quart d’una del migdia. Al grup segon, duel d’altura entre els dos conjunts que compten amb menys derrotes a la lliga: el líder el Bàsquet Rapitenc Bear-Química i la Salle Tarragona que ha cedit tan sols dues derrotes a la temporada. Un partit que s’iniciarà a partir de les 19 hores del vespre al pavelló de Sant Carles de la Ràpita. Una jornada que es completarà amb els duels, també a casa, de l’Alcanar davant el Sant Pere i Sant Pau dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda, mentre el Pitbox Amposta rebrà a partir de dos quarts de nou del vespre al Calafell al pavelló municipal ampostí.