El bombers de la Generalitat han donat per extingit a un quart de nou del vespre, el foc que cremava a un canyar a la zona dels Ullals de Baltasar a Amposta. El foc s’ha declarat al voltant de les sis de la tarda i hi han treballat un total de cinc dotacions del bombers de la Generalitat de Catalunya (tres camions i dos vehicles lleugers). Tot i la dificultat per observar el terreny cremat calculen des del cos de bombers que aproximadament dues hectàrees de canyissars s’han calcinat.

La única dificultat que teníem era el vent de mestral que és típic de les nostres terres, era un foc de poca importància i l’inportant era tallar-li el cap perquè anava direcció al camí paral·lel dels Ullals de Baltassar on més endavant hi ha una hípica i és un fet que sempre tenim present a l’hora de controlar el foc”, declarava Antonio Arisa, cap de guàrdia territorial dels Bombers de la Generalitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.