Aquest dimarts, a les 22.30h, Canal Terres de l’Ebre estrena en exclusiva a la televisió ‘L’aigua. Esclat de vida’, un documental realitzat per Miki Colomer que explica la història dels canals de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre, a través dels seus més de 100 anys d’història.

Un audiovisual de 40 minuts que vol donar a conèixer la lluita i esforç dels regants que han fet possible que l’aigua alimenti una àmplia varietat de cultius del territori, i com això ha contribuït a desenvolupar el Delta de l’Ebre com un espai natural incomparable, únic i singular, ajudant a modernitzar el sector agrari de la zona i al desenvolupament social i econòmic dels seus habitants.
‘L’aigua. Esclat de vida’ és una producció de la Comunitat de Regants – Sindicat Agrícola de l’Ebre, amb la realització de La Productora i Canal Terres de l’Ebre, i que va estar premiat com a millor documental de mitja durada al Terres Festival del 2019.

El documental només es podrà veure aquesta setmana per Canal Terres de l’Ebre en els següents horaris: estrena dimarts a les 22.30h // (R.) dimecres 00h – 5.00h – 7h – 12.30h – 16h – 23.30h – dijous -3h – 6h – 10h – 14h – 18h – 22.30h, i també per streaming a la web www.ebredigital.cat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.