Des dimarts al matí està tallada temporalment la circulació al carrer Montcada. Un despreniment interior a l’immoble situat al número 29 ha fet desallotjar preventivament les dos famílies que viuen als pisos inferiors. Els serveis socials de l’Ajuntament les han reallotjat fins que puguen tornar als seus habitatges.

Mentrestant, s’ha restringit la circulació pel carrer fins a valorar amb detall l’afectació de l’edifici, tot i que inicialment els serveis tècnics municipals descarten que es pugui produir l’esfondrament. Arran de la intensitat de la precipitació s’esperarà fins que passi el temporal per avaluar l’estat de l’edifici.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.