El PP ha exigit la convocatòria “immediata” d’un ple al Parlament perquè pugui prendre l’acta el nou diputat de JxCat que entraria al lloc del president de la Generalitat, Quim Torra, en fer-se efectiva la seva inhabilitació. La vicesecretària de Política Social del PP, Cuca Gamarra, ha advertit al president del parlament, Roger Torrent, que si no compleix aquesta petició estaria incorrent en “una conducta de prevaricació”, mentre que Torra ho faria en “un delicte d’usurpació”. D’altra banda, i en declaracions a Logroño, Gamarra també ha avisat al president espanyol, Pedro Sánchez, que té “l’obligació i la responsabilitat” de “trencar qualsevol tipus de relació amb qui ja no té dret a ostentar el títol de president dels catalans”. En aquest sentit, ha demanat que no es reuneixi ni tingui cap contacte amb Torra per “no situar-se al marge de la llei”.

Autor: