Un cotxe Nissan Vanette provoca un accident múltiple en colpejar quatre turismes que estaven aparcats al carrer Puig de la Nau de Benicarló. Els fets van ocórrer ahir al migdia, al voltant de les 13.40 hores, i segons informa el Diari del Maestrat, la furgoneta circulava direcció a l’N-340 quan va envestir els turismes que estaven estacionats al carrer, causant-los diversos danys.

El conductor que va causar l’accident és un home d’uns 50 anys de nacionalitat belga, però amb domicili al municipi. Va donar positiu en el control d’alcoholèmia, així com en el de drogues. A més, el vehicle no tenia l’assegurança obligatòria i el conductor circulava amb el carnet caducat. Els agents van detenir-lo i el van traslladar a les dependències de la Policia Local. El passat mes d’agost va ser denunciat per un suposat delicte de maltractament animal, on hi va haver una actuació conjunta de Policia Local i Guàrdia Civil.

L’accident va tenir lloc a pocs metres d’un col·legi, quan estaven a punt de finalitzar les classes. Dels quatre vehicles implicats, el més danyat va quedar encastat sobre la vorera, doblegant un senyal vertical de la cantonada del carrer Vinaters amb Puig de la Nau.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.