L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha demanat de forma oficial al servei de carreteres del Ministeri de Foment i a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona que es posi en funcionament la il·luminació de la nova rotonda d’accés al municipi des de la carretera nacional N-340 davant els accidents que hi ha tingut lloc les últimes setmanes.

En aquesta comunicació oficial, l’alcalde demana finalitzar del tot les obres d’aquest nou accés, ja que tot i que actualment s’ha acabat la construcció del traçat viari i s’han instal·lat fanals, falta connectar-los a la xarxa elèctrica.

Des que es van finalitzar les obres de construcció d’aquest nou accés per l’avinguda Catalunya, s’han produït un total de sis accidents (dos d’ells amb ferits), l’últim aquest dijous 2 de gener. Tots els sinistres es produeixen per sortida de la via, travessant la rotonda la majoria d’ells de nord a sud, segons informa la Policia Local.

Foto: Andrea Capilla (Canal Terres de l’Ebre)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.