Segons ha informat la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita, ahir la tarda es va localitzar el cos sense vida d’un home a un edifici del carrer Sant Josep, als afores del municipi. Els mateixos veïns van ser qui van trucar per avisar d’una olor molt forta i va ser aleshores quan es va localitzar el cos. L’home, provinent de Deltebre, era de mitjana edat i es creu que podria fer un mes des del moment de la mort. A hores d’ara, s’estan investigant les possibles causes de la mort.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.