Durant tota la jornada de diumenge 29 de desembre s’ha disputat a l’estadi municipal Josep Otero de Tortosa, el segon torneig aleví solidari en favor del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre. Vint equips han quedat enquadrats en quatre grups de cinc, que han buscat el pas a la fase final del torneig que ha tingut lloc per la tarda.

El Gimnàstic de Tarragona (que ha fet un torneig impecable sense haver cedit cap derrota i sense encaixar cap gol durant tota la competició) ha derrotat en la final de la fase or al Torreforta, per 3 gols a 0 i s’ha emportat el torneig com a flamant campió, sent l’equip menys golejat. La Rapitenca ha quedat tercer després d’imposar-se en la final de consolació al CD Tortosa.

Els porters del Nàstic han estat el porters menys golejats, Izan Navarrete i Mikel Amigo. El de màxim golejador ha estat per al jugador del CD Tortosa A, Robert Cantó. A més s’ha premiat a la millor afició un premi se l’han emportat els seguidors del Club la Vall i l’única fèmina participant Alba Ferré Panisello del Tortosa C, ha rebut un reconeixement per part de l’organització. El millor equip del torneig ha estat el format per: Hugo Barroso (Torreforta), Marc Alaixendri (Tortosa), Marcos Martínez (Nàstic), Sam Komma (La Bordeta), Joel Sánchez (Nàstic), Andreu Tomás (Rapitenca), Amiran Kurasbediani (Torreforta).

Pel que fa a la fase de consolació (fase de plata) la victòria ha estat l’equip castellonenc del Club la Vall que ha derrotat per 3 gols a 0 al Dertusa B.

Foto: Premsa CD Tortosa

En el lliurament de trofeus han estat presents el president del CD Tortosa, Mariano Curto, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé; Òscar Ologaray, president de la delegació ebrenca del Banc dels Aliments que en el seu parlament ha agraïta la col·laboració durant tot el dia que ha permés recollir més de 300 quilògrams de menjar en favor dels més desfavorits. Cinta Espuny, representant Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i regidora de Tortosa; Miquel Piñol, representant de la FCF delegació Tortosa i Ximo Martorell, regidor del consistori tortosí.