L’entreteniment dels menuts de la casa està assegurat amb la nova programació infantil que oferirà Canal Terres de l’Ebre aquestes festes de Nadal i que es podrà veure cada dia a les 9h i a les 16h. En total seran tres sèries de dibuixos (‘Zumbers’, ‘LMN’S’ i ‘Monster Allergy’) que completaran l’oferta televisiva amb un contingut de qualitat i per al públic més petit de la casa.

Els més petits de tots, en edat preescolar, podran començar a sentir les primeres paraules i números en anglès. La sèrie ‘Zumbers’ els ensenyarà a comptar fins a 20. Cinc personatges, acompanyats de vehicles fantàstics, recorren un jardí per aconseguir uns dolços que pengen d’uns globus enumerats. A mesura que avancen en el seu camí, es va descobrint un dibuix a terra. Part de la diversió és endevinar què és aquest dibuix.

I per als qui tenen entre cinc i deu anys Canal Terres de l’Ebre posa a disposició dues sèries d’entreteniment:

‘LMN’S ‘són uns dibuixos animats que expliquen les peripècies  del Dr. No, un científic malvat obsessionat a dominar el món, i en Xip, un noi de nou anys molt intel·ligent. Els dos protagonistes són enviats al món atòmic (Micromón) per un raig accelerador de partícules. Des d’allà, el malèfic doctor se les empescarà per conquerir el món.

‘Monster Allergy’ és la tercera aposta per fer els matins i les tardes dels més petits ben divertides. Aquesta sèrie és la més llarga de totes tres i ens mostra la història d’un nen que té al·lèrgies múltiples i això fa que vegi tota mena de monstres. Té la capacitat de poder-ne dominar alguns i es dedica a controlar aquells que, si bé són inofensius, podrien provocar problemes al món. En l’aventura l’acompanya una nena de la seva edat que acaba d’arribar a la ciutat i de qui s’enamora sense que ella ho sàpiga.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.