Allarga la bona dinàmica d’aquesta temporada el Tortosa-Ebre dins la segona divisió del futbol femení, tot i no poder pujar a final de la campanya per arrossegar el segon i darrer any de sanció que li va interposar l’estament federatiu. Tot i això segueixen immerses en la lluita per les primeres posicions, a tres punts del líder Calafell, i tenint en compte que tenen un partit per recuperar davant el Salou, un altre rival directe. En els vuit partits disputats fins ara, només han cedit una derrota al camp del Bellcairenc (3-2) i un empat a domicili al camp precísament del líder de la categoria, el Calafell (1-1).

Ben aviat se li posava el partit de cara al conjunt tortosí quan als tres minuts aconseguia trencar l’equilibri inicial al marcador. Era Naiara qui recollia un refús de la portera que quedava mort després d’una passada en llarg per a Anna Bernat que encarava i deixava el rebot sobre el cos de Laura Contreras mort dins l’àrea per afusellar a plaer l’acció. El partit quedava plàcid per a les jugadores de Víctor Borja quan abans dels vint minuts en una nova pilota llarga entre les centrals visitants, el refús li quedava a peus de Gemma Pomada que aprofitant la sortida en fals de la portera li col·locava un subtil toc de vaselina per ampliar les distàncies al marcador (17′). No obstant, les lleidatanes seguien donant oposició i no es donaven per vençudes tot i el 2-0 en contra. Amb un joc basat en els desplaçaments en llarg intentaven crear oposició, arribant al descans amb el partit encaminat per a les locals que controlaven sense massa engúnies defensives.

A la represa, als vint minuts de joc, un mal refús de la portera local generava una acció on la defensa no va saber allunyar la pilota i després d’un toc amb l’esperó de la central la deixava morta a peus de la davantera de l’Alpicat per a retallar les diferències i ficar l’ai al cor amb el 2 a 1 (65′). Però el gol que ja donava la tranquil·litat arribava des del punt de penal, quan Ivette s’encarregava d’executar i fer pujar el tercer gol a l’electrònic quan restaven nou minuts per al final del partit. A partir d’aquí, amb el partit trencat en una pèrdua en defensa provocada per la pressió de Laura Tomàs li quedava l’esfèric a plaer fora l’àrea i definia a la perfecció per a fer pujar el quart només dos minuts després del tercer gol. La cirereta del pastís la donava Anna Bernat en recollir un refús a la sortida d’un córner a l’interior de la gran, completant així una golejada soferta.

Diumenge 29, jugaran el darrer partit de l’any davant l’Escola de Futbol Base de Salou a partir de les 17 hores de la tarda. Les salouenques compten amb tots els partits per victòries en les set jornades precedents. Serà un test directe per a les de Víctor Borja, que esperen allargar el bon moment de forma pel qual atravessen a casa on han sumat tots els punts que han disputat fins ara intentant trencar-los la dinàmica del conjunt del Camp de Tarragona que amb dos partits pendents (contra el Calafell i el Tortosa-Ebre) compten amb dos punts més que el conjunt de les Terres de l’Ebre a hores d’ara.