Partit a cara o creu el que encarava el Club Volei Roquetes a la pista de l’Encamp d’Andorra, davant un rival directe per optar a la permanència en el primer any que disputen la competició de primera divisió nacional. Un partit marcat pels resultats dels partits precedents que deixava als dos conjunts en una situació d’urgència. I més encara amb les condicions que afrontava aquest desplaçament el conjunt roquetenc, mermats per les baixes i les absències que presentava en aquest partit. Tot i això, van saber sobreposar-se i encadenar la segona victòria consecutiva fora de casa per 2 sets a 3 aconseguint un triomf de prestigi en el darrer partit de la primera volta del campionat.

El partit va ser frenètic i es va decidir per detalls. El primer set es va decidir a favor dels andorrans amb un resultat ajustat de 25 a 23. Els del Baix Ebre conscients que tenien que igualar el set de desavantatge, van sortir mentalitzats i van mantenir la qualitat del seu joc per equilibrar el parcial amb un tanteig de 22 a 25. Amb el partit equilibrat aconseguien donar-li la volta al tercer període amb un 23 a 25 que situava la primera oportunitat per aconseguir decidir el xoc. Van tenir opcions, però se’ls va escapar la mel dels llavis i cedien en la quarta mànega per un apretadíssim 26 a 24. Tot s’havia de decidir al darrer set, al tie-break on la tensió es va fer palpable en tot moment. Els roquetencs minvats d’efectius i amb els set jugadors justos durant tot el partit, van tenir major concentració i encert en les rematades, un factor que els va acabar decantant el duel amb un final agònic en el qual s’imposaven per 13 a 15.

Una victòria que li permet al Volei Roquetes abandonar altre cop les places de descens i emparellar-se a deu punts amb l’Encamp i situar-se a tan sols un punt de marge del Volei Manresa després de caure a la pista del líder San Roque Batán. Ara estàn dos punts per sobre de l’equip que marca la permanència, el Club Volei Barberà que caia derrotat a la pista del Sant Martí per 3 sets a 0. Ara la lliga s’atura fins després del Nadal, quan es desplaçaràn a Mallorca a la pista del Tren de Sóller diumenge 12 de gener a partir de les 11:30 hores del matí.