L’empresa de mel de luxe perellonenca artMuria i la de caviar d’oli d’oliva Caviaroli han unit 200 anys d’experiència en apicultura amb el saber fer i la innovació per crear un sorprenent producte: caviar de mel artMuria & Caviaroli, resultat de la sinergia entre ambdues marques de prestigi, pertanyents a l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain).

Aquestes dues empreses familiars comparteixen els mateixos principis de qualitat i innovació que les han portat a unir-se per sorprendre l’amant de les millors mels amb una nova forma de gaudir-les.

Amb gran respecte per un producte de luxe, com és la mel d’artMuria, Caviaroli ha esferificat dues de les seves exquisides creacions: la Mel de Taronger, i la Mel de Bosc, aconseguint reflectir amb fidelitat els sabors i aromes de cadascuna d’elles.

Aquest innovador producte està pensat i dissenyat per al Canal Horeca i també per ser comercialitzat en establiments Gourmet. Una excitant manera d’enriquir qualsevol experiència gastronòmica i decorar qualsevol plat aportant el gust de la mel de bosc i taronger d’una manera molt original i sofisticada.

El caviar de mel d’artMuria & Caviaroli es comercialitza en dos varietats de mel artMuria (taronger i bosc) i en dos formats diferents (20 grams i 50 grams).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.