El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Rodríguez, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre que l’alcaldessa Meritxell Roigé treurà endavant la proposta de pressuposts per al 2020 amb el suport del PSC i l’abstenció de Ciutadans.

Rodríguez ha criticat, un cop més, la incapacitat del govern de Junts per Tortosa per buscar consensos: “Aquest és el meu projecte de ciutat i si no us agrada jo continuo erre que erre, ha ironitzat sobre l’obstinació de l’alcaldessa Roigé.

El portaveu de la formació anticapitalista s’ha preguntat “a canvi de què el PSC avalarà un pressupost d’un partit de la dreta tortosina que no es caracteritza per la inversió social”. Rodríguez també ha tingut crítiques contundents per als dos principals partits de l’oposició. “Tenim una esquerra molt covarda. Movem i ERC tot i tenir suports per tirar endavant un nou govern a Tortosa no s’atreveixen a fer-ho perquè pensen més en tacticismes partidistes que en el bé de la ciutat i això és molt greu”, ha remarcat. “Necessitem un canvi en aquesta ciutat. Tortosa, excepte vuit anys, ha estat governada sempre per la mateixa gent, amb les mateixes dinàmiques i els mateixos clientalismes, governant sempre per a una minoria que es beneficia i en contra de la majoria”, ha afegit.