El Parc de Remolins de Tortosa va tornar a reunir el primer diumenge de desembre els participants del Cros ATE-Ciutat de Tortosa Gran Premi Eduardo Fornós que complia la seva cinquena edició amb la inclusió de totes les categories, des de les de promoció fins sèniors i veterans i inclòs el Campionat de Catalunya Universitari. Les característiques del circuit, totalment de gespa, el fan un escenari magnífic per la pràctica d’aquest esport comptant a més a més que el públic gaudeix d’una perfecta visualització per seguir totes les curses.

A una bona inscripció d’uns 400 atletes cal afegir els bons registres obtinguts en algunes categories. La cursa femenina puntuable per al circuit universitari va guanyar-la Jone Zabaleta de la Universitat de Lleida que va necessitar un temps de 16 minuts per cobrir els 4.500 metres del seu recorregut, mentre que el tortosí Nestor Altaba, de la Universitat Rovira Virgili fou el guanyador de la prova masculina, amb una distància de 8.000 metres i un temps de 25 minuts i 40 segons.

El cros va estar organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa, comptant amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la URV. Els tres primers classificats de la cursa universitària i els respectius campions individuals i per equips en totes les categories van ser els següents:

UNIVERSITARI FEMENÍ: 1. Jone Zabaleta (Universitat de Lleida), 2. Clàudia Martínez (Universitat Pompeu Fabra), 3. Sònia Sans (Universitat de Lleida). UNIVERSITARI MASCULÍ: 1. Nestor Altaba (Universitat Rovira Virgili), 2. Roger Camprubi (Universitat de Lleida), 3. Arnau Montiel (Universitat de Vic). VETERÀ FEMENÍ: 1. Marta Herrero (C.A. Terres de l’Ebre). VETERÀ MASCULÍ: 1. Jose Maria Lluís (Montbike). SUB 20 FEMENÍ: 1. Maria Joaquin (UA Montsià). SUB 20 MASCULÍ: 1. Iñigo Santillana (C.A. Terres de l’Ebre). SUB 18 MASCULÍ: 1. Marcel Beltran (C.A. Terres de l’Ebre). SUB 16 FEMENÍ: 1. Ares Puentes (C.A. Terres de l’Ebre). SUB 16 MASCULÍ: 1. Arnau Blanch (U.A. Montsià). SUB 14 FEMENÍ: 1. Queralt Casacuberta (Atletisme del Perelló). 1r equip: C.A. Terres de l’Ebre. SUB 14 MASCULÍ: 1. Arnau Perez (C.A. Terres de l’Ebre). 1r equip: C.A. Terres de l’Ebre. SUB 12 FEMENÍ: 1. Ainoa Caballé (C.A. Terres de l’Ebre). 1r equip: C.A. Terres de l’Ebre. SUB 12 MASCULÍ: 1. Màxim València (Atletisme del Perelló). 1r. equip: Atletisme del Perelló. SUB 10 FEMENÍ: 1. Edurne Galeanao (C.A Terres de l’Ebre). 1r equip: UA Montsià. SUB 10 MASCULÍ: 1. Jan Queral (UA Montsià). 1r equip: UA Montsià. SUB 8 FEMENÍ: 1. Nara Cuesta (C.A. Cambrils). 1r equip: C.A. Terres de l’Ebre. SUB 8 MASCULÍ: 1. Ramon Castells (C.A. Terres de l’Ebre). 1r equip: C.A. Terres de l’Ebre. PATUFET FEMENÍ: 1. Júlia Verge (C.A. Terres de l’Ebre). PATUFET MASCULÍ: 1. Lluc Monclús (C.A. Terres de l’Ebre)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.