El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Tortosa, Miquel Albacar, ha proposat “la millora de la plaça de les Corts catalanes”“Les voreres i l’espai s’han anat degradant i es constata també una falta de manteniment en aquest indret”, ha explicat. Per això, segons Albacar, “cal impulsar, al més aviat possible, actuacions concretes per dignificar aquesta plaça”.

En concret, la moció presentada per Cs Tortosa i que es debatrà al proper plenari municipal demana que “es reposin els arbres en mal estat i se’n plantin de nous per fer ombra a la zona de bancs, es repari el mobiliari urbà malmès, s’adeqüin les voreres, es garanteixi el funcionament de l’enllumenat i s’eliminin els cables vistos”. Albacar ha assegurat que “es tracta de fer petites intervencions”, però que “aconseguiran canviar radicalment l’aspecte de la plaça de les Corts Catalanes i la transformaran en un lloc molt més amable per als vianants”.

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tortosa ha destacat que “el manteniment és imprescindible per garantir uns carrers i voreres en bon estat” i ha remarcat que “no s’ha de deixar que la via pública es degradi, sinó que el millor és fer un manteniment preventiu, sobretot a les places i parcs de la ciutat”. En aquest sentit ha recordat que “Cs ja va presentar una moció, que es va aprovar, en què es reclamava un pla director de manteniment”. Per això, Albacar ha finalitzant dient que espera “que es comenci a actuar al més aviat possible”. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.