Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat aquesta distinció un any més en la gala de la Guia Michelin celebrada aquest dimecres a Sevilla. Han tornat a obtenir l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Jeroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L’Antic Molí), i l’aldeà Fran López, amb el Villa Retiro (Xerta) i el seu restaurant a Barcelona, el Xerta Restaurant, que renova les dues estrelles.

El xef Jeroni Castell, a través de la pàgina facebook del seu restaurant, ha agraït la concessió d’aquesta estrella Michelin, que renova per setè any consecutiu. El cuiner ulldeconenc ho ha celebrat amb tot el seu equip.

Vicent Guimerà, de l’Antic Molí, que ja és el quart any consecutiu que obté l’estrella Michelin, també ha agraït a través de la seva pàgina web aquesta distinció i ha destacat la importància del territori en l’elaboració de la cuina que fan. “El territori ens inspira dia a dia, és el que ens fa moure la nostra cuina i a qui li debem tot. Viure en aquesta terra de cruïlla que combina la plana, els Ports, el Delta ens fa únics amb els seus productes i els hem de mimar per traure el seu major potencial”, ha indicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.