L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha venut tres parcel·les del sector d’activitats econòmiques Vall de Vinyes de Batea (Terra Alta) que sumen una superfície global de 2.246,71 metres quadrats. La venda s’ha tancat per un total de 71.894,72 euros. L’empresa Instal·lacions Rams ha adquirit la parcel·la número 8 del sector amb 767,40 metres quadrats i un preu de 24.556,80 euros. Les parcel·les 13 i 14, per la seva banda, han estat adquirides per un taller mecànic de vehicles i maquinària agrícola de Batea. Aquests terrenys compten amb una superfície total de 1.479,31 metres quadrats i un preu de venda de 47.337,92 euros.

El sector Vall de Vinyes es troba al sud-oest del nucli urbà de Batea, en uns terrenys situats entre la vall de Vinyes i la vall del Pi de Bautista. Limita a l’est amb el camí de la Vall de Vinyes, que porta al cementiri municipal; al sud, amb el cementiri; al nord, amb el camí vell de Caseres; i a l’oest, amb altres parcel·les de sòl no urbanitzable. Actualment l’Incasòl té disponibles set parcel·les d’entre 640 i 8.000 metres quadrats. | ACN

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.