El sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca, ha destacat les potencialitats dels vins de la Terra Alta en la sessió magistral que ha donat aquest migdia en la primera jornada de la GastroEbre, que se celebra al Celler Cooperatiu de Gandesa. La cuina catalana es cita de nou a la Terra Alta, aquest dilluns i dimarts, amb motiu d’aquest esdeveniment destinat a promoure i difondre els productes i la gastronomia de les Terres de l’Ebre, especialment l’oli de les DOP oli Terra Alta i DOP oli Baix Ebre-Montsià, l’arròs de la DOP del Delta de l’Ebre s i els vins de la Terra Alta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.