La segona edició de la cursa de la dona de les Terres de l’Ebre va aplegar set-centes persones a Amposta. Una cita itinerant i que té com objectiu recórrer les capitals ebrenques en les properes edicions. Els beneficis recaptats es van destinar a la investigació del càncer de mama.

Passos i quilòmetres solidaris. La segona cursa de la dona de les Terres de l’Ebre va repetir l’èxit de l’anterior edició a Tortosa i enguany va comptar amb prop de 700 participants a Amposta.

Coincidint amb el dia mundial del càncer de mama, els beneficis recaptats de la inscripció es van destinar a la Lliga contra el càncer. Una cita que va néixer ara fa un any i que serà itinerant, ja que es disputarà a les quatre comarques ebrenques.

El pont penjant va ser el punt de sortida de la cursa de 4,5 quilòmetres que va recórrer els carrers del municipi com el Grau, l’Avinguda Catalunya o de la Rapita, per trepitjar també el parc dels Xiribecs.

Foto: Karla Obando