Prop d’un centenar d’autors van passar per les Jornades de les Lletres Ebrenques de la Biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta. La cita, enguany dedicada a la novel·la negra i a la juvenil, va aplegar vora 100 autors consolidats i emergents en taules rodones, presentacions, recitals i xerrades, a més del tradicional esmorzar literari, lloc de trobada d’escriptors i editors.

En l’acte de cloenda es va reconeixer la tasca cultural de Robert Rallo i es va lliurar el Premi del Mèrit de les Lletres Ebrenques 2019 al professor de secundària d’Alcanar, Tomás Camacho, guardó entregat pel president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

La clausura va estar amenitzada per la música de Keila Garcia i un aperitiu.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.