Prop d’un centenar d’autors van passar per les Jornades de les Lletres Ebrenques de la Biblioteca comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta. La cita, enguany dedicada a la novel·la negra i a la juvenil, va aplegar vora 100 autors consolidats i emergents en taules rodones, presentacions, recitals i xerrades, a més del tradicional esmorzar literari, lloc de trobada d’escriptors i editors.

En l’acte de cloenda es va reconeixer la tasca cultural de Robert Rallo i es va lliurar el Premi del Mèrit de les Lletres Ebrenques 2019 al professor de secundària d’Alcanar, Tomás Camacho, guardó entregat pel president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

La clausura va estar amenitzada per la música de Keila Garcia i un aperitiu.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.