Un nou accident a la C-12 a l’altura de Rasquera ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’avís de l’accident s’ha rebut a dos quarts de dues del migdia, quan dos turismes han col·lidit al punt quilomètric 49, a l’altura de la incorporació amb la carretera T-302, que connecta la via amb el municipi.

S’han desplaçat al lloc dels fets fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dotacions dels Mossos d’Esquadra i efectius del Servei d’Emergències Médiques que han assistit a les tres persones que han resultat ferides a conseqüència de l’accident. Els ferits han estat evacuats a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre amb pronòstic lleu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.